Brouwketels als blikvanger en hop als smaakmaker

waar het ooit allemaal begon..Emelisse

De twee ‘koperen’ ketels – met stoom verwarmd – staan bij Restaurant De Brouwerij overduidelijk in het zicht. Tot voor kort hing in het gebouw, ook in het restaurant, de kenmerkende geur van het brouwproces.
Deze brouwketels kunnen elk zo’n 1000 liter per keer produceren. Brouwers spreken echter niet in liters, maar in hectoliters ( 100 liter). De brouwerij beschikt verder over meerdere lagertanks die gezamenlijk goed zijn voor circa 180 hectoliter.
 

In deze ketels is met veel passie het bij bierliefhebbers beroemde Emelisse bier ontwikkeld. Met lef gebrouwen en daardoor altijd opvallend.

Intussen hebben we de gehele produktie en verkoop overgedragen aan Het Biercollectief in Goes. Zij gaan er met net zo veel inzet en passie voor zorgen dat nog meer mensen kunnen genieten van "ons" mooie Emelisse bier.

Dat betekent bovendien dat wij ons nog meer op onze gasten kunnen richten. En al brouwen we de bieren dan niet meer in Kamperland, proeven kun je ze er natuurlijk nog allemaal.

 

 

 

bier..past overal bij

met oog voor het goede

Het is een trend: het drinken van speciaalbier. Maar niet zomaar één. Mensen worden er steeds beter in om persoonlijke keuzes te maken als het gaat om smaak van gerechten en dranken. 

Juist daardoor is het nu de gewoonste zaak van de wereld een mooi bier uit te kiezen in combinatie met een smaakvol gerecht. Er is bij bier een enorme keuze aan smaken. Wij adviseren u daarom graag.

Voor velen zijn we al bekend om de mooie bieren van Emelisse. Nu komen daar verschillende mooie bieren bij, waarbij voor de Trappistenbieren van La Trappe een prominente rol is weggelegd.