Genieten, drinken, eten, proeven

Eten in of liefst rondom de  ketels van onze brouwerij, dat is ons thema.  De lokatie roept bijna om bezocht te worden. Het industriele gebouw, de kindvriendelijke tuin, een sfeervol terras; Kom binnen!

We heten iedereen van harte welkom

Eerlijke gerechten

Eten in De Brouwerij vraagt om stoere vlotte gerechten. Een goede steak, een hele zeebaars of een goed bord pasta bijvoorbeeld. 

Ook aan de kinderen is gedacht. Vraag zelf maar eens wat ze willen eten: Wij hebben het in huis!

Probeer ook eens onze bijna beroemde brouwersplank. Een ruime keuze van lekkernijen geserveerd op een grote houten plank. Dat is genieten voor bij de borrel. Zeker ook als voorgerecht slaat u de plank niet mis.

Graag houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Borrelen in de Brouwerij

De trend is gezet. Een aangeklede borrel is populair. Daarom spelen we daar in 2017 nog meer op in.

In de Brouwerij zien we steeds vaker dat er steeds meer bezoekers zijn die 's middags ons op bezoek komen. Een gezellig uurtje borrelen met vrienden of familie in onze bar duurt al gauw ietsje langer.
Daar hebben we op de kaart rekening mee gehouden. Lekkere worst, jonge en oude kaas, maar ook warme borrelhapjes, maak zelf uw keuze. Voor wie niet wil kiezen is er de brouwersplank. De naam zegt het al. Een plank met hapjes waar we zelf erg blij van worden.

Méér dan Eten alleen

Ook als u met meer gasten wilt komen

De Brouwerij is  de ideale plaats om een (bedrijfs)feest, bruiloft of jubileum te vieren. Ook een verjaardag, kinderfeestje, reünie of afscheidsbijeenkomst, vullen wij graag geheel naar uw eigen wens in.

Daarnaast heeft De Brouwerij een aantal aantrekkelijke arrangementen samengesteld, die net even anders zijn. Natuurlijk passen we deze ook precies aan op uw wensen.